Shiko statusin e diplomës

UNIVERSITETI "FEHMI AGANI" GJAKOVË

Orari për tërheqjen e Diplomave

E HËNË, E MËRKURE DHE E PREMTE në këtë kohë: 9:00 - 12:00 dhe 14:00 - 15:00.
Adresa: Rektorati - Rr. "Ismail Qemali", n.n., 50 000 Gjakovë, Republika e Kosovës
Zyra për diploma

Dokumentet që duhet dorëzuar patjetër tek zyra e diplomave janë:

  • Raporti për verifikimin e të dhënave të aplikuesit
  • Fletepagesa e diplomës